Feedback fra HR- og TA-specialister til Deecido

Tidligere på måneden inviterede Deecido HR- og TA-specialister til et spændende event med fokus på de seneste HR trends.
Her blev der netværket, og delt viden samt perspektiver på områdets udvikling 👏

Vi fik bl.a. følgende feedback fra deltagerne 🙏

☑ Adgang til de rette kandidater er afgørende

En af de mest markante tendenser, der blev bekræftet på eventet, er vigtigheden af adgang til de rette kandidater. Hele 61,36% af deltagerne mente, at dette er den vigtigste faktor, når de skal vælge en ekstern rekrutteringspartner. De har brug for partnere, der har et dybtgående kendskab til branchen og et bredt netværk af talentfulde kandidater.

☑ Kandidatoplevelsen i fokus

En anden vigtig tendens er fokus på kandidatoplevelsen med den eksterne leverandør. 21,88% af deltagerne udtrykte et ønske om mere indsigt i, hvordan kandidaterne oplever forløbet med deres rekrutteringspartner.

Dette er et område, som Deecido har et særligt fokus på. Vi mener, at det er afgørende at sikre en positiv og professionel oplevelse for alle kandidater, uanset om de ender med at få jobbet eller ej.

☑ Den rette konsulent er nøglen til succes

Endelig bekræftede eventet også, at den rette konsulent er afgørende for et succesfuldt rekrutteringsforløb. Hele 97,83% af deltagerne mente, at dette er vigtigere end bureauet, konsulenten repræsenterer.

Dette understreger vigtigheden af at samarbejde med den specifikke konsulent, som har de bedst forudsætninger for at løse opgaven.

Skal du bruge hjælp til din næste rekrutteringsopgave?

Hvis du ønsker at kvalitetssikre din næste rekrutteringsopgave og få værdifulde data præsenteret efter forløbet, er du velkommen til at Kontakte os her