Deecido indgår partnerskab med HDI Danmark

Deecido og HDI Danmark har indgået et partnerskab, der vil give HDI Danmark mulighed for at eksponere deres rekrutteringsopgaver i et minitender format på Deecido.

Partnerskabet sikrer, at HDI Danmark vil modtage de mest kvalificerede tilbud fra individuelle rekrutteringspartnere til hver enkelt opgave, baseret på pris, kvalitet og ratings fra andre virksomheder.

Det er nu muligt for rekrutteringspartnere på Deecido at blive inviteret til at byde på opgaver fra HDI Danmark, hvis deres kvalifikationer og erfaring matcher opgavens karakter.

“Vi ser frem til at benytte Deecido til at udvide antallet af leverandører der kan byde på vores rekrutteringsopgaver, så vi altid indgår aftaler med rekrutteringspartnere, der har de bedste forudsætninger for at løse vores opgaver. Det er en værdiskabende service for os, hvor vi nemt kan få tilbud fra et stort leverandørnetværk, samt invitere nuværende leverandører med i processen.” fortæller Carina Soelberg, HR Manager hos HDI Danmark.

With more than 4.500 employees around the world, HDI Global offers a complete range of innovative products to insure against all classes of business risk – liability, property, transport, legal, cyber – in flexible, professionally administered programmes for domestic and international risk exposure.