Deecido indgår partnerskab med Vivino

Deecido og Vivino har indgået et partnerskab, der vil give Vivino mulighed for at eksponere deres rekrutteringsopgaver i et minitender format på Deecido.

Partnerskabet sikrer, at Vivino vil modtage de mest kvalificerede tilbud fra individuelle rekrutteringspartnere til hver enkelt opgave, baseret på pris, kvalitet og ratings fra andre virksomheder.

“Vi glæder os til at hjælpe Vivino med at gøre valg af eksterne rekrutteringspartnere mere simpelt og effektivt, i et marked hvor der er utrolig mange leverandører, der gerne vil levere deres services til dem. ” fortæller Thomas Hollen, administrerende direktør hos Deecido.

Det er nu muligt for rekrutteringspartnere at blive inviteret til at byde på opgaver fra Vivino, hvis deres kvalifikationer og erfaring matcher opgaven.

“For en forretning som vores er det utrolig værdiskabende at kunne gøre brug af en løsning, der laver alt forarbejdet for os, når vi skal vælge de rekrutteringspartnere vi ønsker at samarbejde med. ” fortæller Jonathan Harry Krog, Talent Acqusition Lead hos Vivino.

Vivino hjælper folk med at drikke den rigtige vin hver gang og er verdens største onlinevinmarked og mest downloadede vinapp.
Vivino-fællesskabet består af over 60 millioner af vinnydere fra hele verden, der sammen gør det nemt, ligetil og sjovt at købe den rigtige vin. Vivino bruger crowd-sourcede data til at tilpasse vinanbefalingerne, så hvert medlem af fællesskabet trygt kan udvælge sine vine.