Deecido indgår partnerskab med Demant

Deecido og Demant har indgået et partnerskab, der vil give Demant mulighed for at eksponere deres rekrutteringsopgaver i et miniudbuds format på Deecido.

Partnerskabet sikrer, at Demant vil modtage de mest kvalificerede tilbud fra individuelle rekrutteringspartnere til hver enkelt opgave, baseret på pris, kvalitet og ratings fra andre virksomheder.

“Vi er begejstrede for at hjælpe Demant med at effektivisere processen omkring valg af leverandører og forbedre kvaliteten i deres ansættelser, når rekrutteringsopgaver går eksternt.” fortæller Thomas Hollen, administrerende direktør hos Deecido.

Det er nu muligt for rekrutteringspartnere at blive inviteret til at byde på opgaver fra Demant, hvis deres kvalifikationer og erfaring matcher opgaven.

“Deecido vil give os muligheden for at samarbejde med flere forskellige leverandører, uden det kræver ekstra administration fra vores side. Samtidig får vi unik indsigt i data fra rekrutteringsprocessen, som vi ikke har haft tilgængeligt før. Det vil hjælpe os med at træffe bedre beslutninger i fremtiden.” fortæller Mikal Thorborg, Talent Acquisition Manager hos Demant

Demant er en global høresundheds- og teknologigruppe.
Demant-koncernen opererer på et globalt marked med virksomheder i mere end 30 lande og beskæftiger omkring 20.500 medarbejdere med en årlig omsætning på mere end DKK 19 mia.