Deecido indgår partnerskab med Zealand Pharma

Deecido og Zealand Pharma har indgået et partnerskab, der vil give Zealand Pharma mulighed for at eksponere deres rekrutteringsopgaver i et miniudbuds format på Deecido.

Partnerskabet sikrer, at Zealand Pharma vil modtage de mest kvalificerede tilbud fra individuelle rekrutteringspartnere til hver enkelt opgave, baseret på pris, kvalitet og ratings fra andre virksomheder.

“Vi er begejstrede for at hjælpe Zealand Pharma med at finde de bedste leverandører til deres eksterne rekrutteringsopgaver og dermed hjælpe med at skalere deres forretning, sammen med de bedste egnede partnere på markedet.” fortæller Thomas Hollen, administrerende direktør hos Deecido.

Det er nu muligt for rekrutteringspartnere at blive inviteret til at byde på opgaver fra Zealand Pharma, hvis deres kvalifikationer og erfaring matcher opgaven.

“Vi håber at partnerskabet med Deecido vil bidrage til at samle Life Science branchen om en fantastisk løsning, der vil styrke forholdene for ansættende virksomheder, samt de leverandører, der har stærke rekrutteringskompetencer inden for vores område. ” fortæller Jeppe Olesen, HR Business Partner hos Zealand Pharma.

Zealand Pharma A/S blev grundlagt i 1998 og er en bioteknologisk virksomhed med fokus på opdagelse, design og udvikling af innovative peptidbaserede lægemidler. Zealand beskæftiger mere end 200 medarbejdere i Danmark og USA og har en portefølje af lægemidler og produktkandidater, herunder licenssamarbejder med Boehringer Ingelheim.