Deecido indgår partnerskab med USTC – United Shipping & Trading Company

Deecido og USTC – United Shipping & Trading Company har indgået et partnerskab, der vil give USTC mulighed for at eksponere deres rekrutteringsopgaver i et minitender format på Deecido.

Partnerskabet sikrer at USTC vil modtage de mest kvalificerede tilbud fra individuelle rekrutteringspartnere til hver enkelt opgave, baseret på pris, kvalitet og ratings fra andre virksomheder.

Det er nu muligt for rekrutteringspartnere på Deecido at blive inviteret til at byde på opgaver fra USTC, hvis deres kvalifikationer og erfaring matcher opgavens karakter.

“Vi glæder os til at benytte Deecido, der vil hjælpe os med at sikre en effektiv og datadrevet udvælgelsesproces af leverandører, når vi har rekrutteringsopgaver der skal håndteres eksternt. Ved at samle data fra flere forskellige leverandører i én platform, får vi et mere komplet billede af vores muligheder, i et marked der i konstant udvikling. Det vil gøre det lettere for os at identificere de bedste leverandører til vores opgaver og samtidig komme i kontakt med de mest relevante kandidater.” udtaler Maja Lund Nielsen, Talent Acquisition Consultant hos USTC.

The USTC Group activities cover supply of bunkers to the shipping industry, tanker shipping, door-to-door logistics, risk management, IT activities and sustainable energy solutions. The group of companies is continuously evolving, currently with offices in 40 countries and more than 4,300 employees.