Deecido opretter nyt advisory board med skarpe HR-profiler

Vi er stolte og meget glade for at kunne annoncere, at vi har oprettet et nyt advisory board med nogle af de skarpeste HR profiler i Danmark.

Vi byder varmt velkommen til:

Dorthe Rønnau, Senior Vice President, P&C hos Coloplast
Alice Larsen, EVP Human Resources hos Chr. Hansen
Christina Gadeberg, Chief People Officer (EVP) hos Nordea
Elise Hauge Tidl. Chief People & Communications officer hos Lundbeck
Pernille Fritz Vilhelmsen, Vice President HR hos Hempel

De fem nye medlemmer vil bidrage med deres ekspertise og mange års erfaring inden for HR, ledelse og forretningsudvikling. Formålet er at støtte Deecido på rejsen, hvor vi hjælper virksomheder med at finde de bedst egnede rekrutteringspartnere til deres opgaver, forbedre kvalitet i leverancen og supplere med værdifulde beslutningsdata.

Dette er et fagligt stærkt supplement til vores nuværende bestyrelse, bestående af Rasmus Aaen Madsen, Jacob Mortensen, Mads Kamp og Rolf D. Gøtze.

Mød vores advisory board

I starten af det nye år, vil vi præsentere hvert enkelt medlem og gå i dybden med deres motivation for at blive en del af Deecido.

Vores advisory board vil også deltage på vores kommende HR Trends event den 5. marts 2024 hos Trustworks i København, hvor de sætter rammen for en paneldebat faciliteret af Foredragsholder og Forfatter Nicklas Pyrdol, hvor temaet er de udfordringer HR står overfor i 2024 💡

Tilmeld dig eventet gratis i dag, for at møde vores nye advisory board og få indsigt i de seneste trends inden for HR. Der er begrænsede pladser.

Link til eventet: 
https://deecido.com/hr-trends-event-d-5-marts-2024/