Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Hvorfor skal jeg tilmelde mig på Deecido?

Vi tilbyder en række unikke muligheder til rekrutteringspartnere og bureauer, som stræber efter at levere arbejde af høj kvalitet til deres kunder.

Sammen med Deecido kan du:

Vinde ny forretning

Brand dig selv og dit rekrutteringsbureau

Skil dig ud fra konkurrenterne

Minimer din kundeafgang

Dokumenter din leveringskvalitet

Hvad er prisen for at bruge platformen?

Der er ingen omkostninger forbundet med at oprette en profil og sende tilbud. Hvis du vinder en opgave, vil du dog blive faktureret 10% af ordrens værdi i kommision. Kommisionen vil blive faktureret til det rekrutteringsbureau, som du repræsenterer.

Du kan finde oplysninger om vores vilkår og betingelser her:

Vilkår og betingelser ogBetingelser for Starter – Rekrutteringspartnere

Hvorfor skal jeg registrere en profil?

Forespørgsler fra virksomheder matches med din individuelle profil, nærmere bestemt dine personlige kompetencer og kvalifikationer og ikke alene det rekrutteringsbureau som du repræsenterer.

Hvilke betingelser gælder, når jeg afgiver et tilbud og indgår en aftale med en virksomhed?

Medmindre andet er angivet under tilbudsprocessen, vil Deecido
Vilkår og betingelser blive anvendt, når der indgås en aftale med en virksomhed. Deecidos Vilkår og betingelser regulerer områder som f.eks. betalingsrater, eksklusivitet i forbindelse med kandidat ejerskab, annullering af opgave og meget mere.

Virksomheder med adgang til vores Premium-funktioner har mulighed for at anvende deres egne vilkår og betingelser for deres rekrutteringsopgaver. Vilkår og betingelser for hver anmodning vises til gennemsyn, før et tilbud kan indsendes.

Hvilke virksomheder indsender forespørgsler på jeres platform?

Deecido er gratis tilgængelig for både små, mellemstore og enterprise virksomheder. Platformen er tilgængelig som en global service, men vores primære aktivitet på nuværende tidspunkt befinder sig i Norden.

Virksomheder på Deecido vil typisk indsende anmodninger om at finde kandidater til ledelses- og specialiststillinger, med et gennemsnitligt budget på ca. 16.000 EUR. Executive search er ikke et område, som vi fokuserer på.

Kan du forklare jeres algoritme og metode til at finde de bedste individuelle rekrutteringspartnere?

Rekrutteringspartnerne matches med opgaverne ved at analysere data indsamlet af Deecido, for at sikre en fuldstændig uvildig og kvalificeret udvælgelse.

Disse data omfatter feedback fra andre virksomheder og kandidater, kombineret med ratings fra tidligere gennemførte opgaver, der matcher organisationsniveauet, jobbranchen og kategorien.

Desuden ser vi på rekrutteringspartnerens sprogfærdigheder, det land og region de arbejder fra, samt deres tilbudte pris og garanti.

Hvor ofte vil jeg blive matchet med opgaver?

Dette afhænger af, hvor veletableret din individuelle profil er og hvor mange forespørgsler der er offentliggjort på Deecido, som matcher din erfaring, kvalifikationer og budgetramme.

Hvordan får jeg data på min profil fra start?

Du har mulighed for at invitere op til 10 tidligere kunder, til at hjælpe dig med at komme i gang. Efter de 10 kreditter er brugt, vil du derefter kun have mulighed for at modtage ratings på opgaver, som du har vundet på Deecido.

De kundedata, som du angiver fra tidligere udførte opgaver, er anonyme og vil ikke være synlige for andre på platformen.

De ratings du modtager i løbet af denne proces, vil blive knyttet til din Deecido-profil og vil give dig data, som Deecido kan bruge til at matche dig med opgaver, og som potentielle kunder kan bruge til at træffe deres beslutning.

Hvad sker der hvis jeg får et nyt job i et andet bureau?

Vi anbefaler, at du tilmelder dig med en personlig e-mailadresse, hvis du skulle skifte arbejdsgiver i fremtiden. Hvis du får et nyt job og ønsker at fortsætte med at bruge Deecido, kan du anmode om at Deecido tilknytter din profil til et nyt rekrutteringsbureau.

Såfremt du er afkoplet fra dit nuværende rekrutteringsbureau, kan du ikke modtage requests og sende tilbud, før du er tilknyttet til et nyt rekrutteringsbureau.

Alle de ratings du har fået på Deecido, vil stadig være knyttet til din personlige rekrutteringsprofil og følge dig i fremtiden.

Kan jeg fremover handle med virksomheder uden for platformen?

Deecido forhindrer dig ikke i at indgå aftaler med virksomheder, som du har vundet opgaver fra via platformen.

Vi anbefaler dog ikke direkte salg til sådanne virksomheder, da de er interesserede i, at hver enkelt rekrutteringsopgave bliver udsat for konkurrence gennem Deecido.

Virksomhederne må ikke acceptere et tilbud uden for platformen, hvis det pågældende tilbud er indsendt via Deecido.

Kan alle se min offentlige profil?

Din profil er kun synlig for virksomheder, hvis du beslutter dig for at afgive et tilbud på en opgave, du er blevet matchet med, eller hvis du vælger at have en offentlig profil og dele den.

Hvornår skal jeg betale gebyr for vundne opgaver?

Gebyret faktureres 7 dage efter at dit tilbud er accepteret.

Du kan finde oplysninger om vores vilkår og betingelser her:

Vilkår og betingelser ogBetingelser for Starter – Rekrutteringspartnere

Hvad sker der, hvis opgaven annulleres?

Hvis opgaven aflyses midt i processen og du ikke har mulighed for at sende den endelige faktura, refunderer Deecido en tilsvarende procentdel af gebyret.