Find de bedste rekrutteringsbureauer

Sådan bliver du mere succesfuld, når du arbejder med eksterne rekrutteringspartnere

Find de bedste rekrutteringsbureauer

Design by HD

Hvordan finder jeg det rigtige rekrutteringsbureau?

Vores undersøgelser fra februar 2024 viser, at det er afgørende at finde den rette individuelle rekrutteringspartner (konsulent i et bureau), som har arbejdet inden for samme jobkategori for nylig og har det bedst mulige kandidatnetværk.

Deecido er skabt for at hjælpe virksomheder med at finde og samarbejde med de bedst matchende individuelle rekrutteringspartnere på markedet, samtidig med at de får den bedste pris, garanti og en unik kvalitetssikring af rekrutteringsprocessen.

Hvad koster det at bruge et rekrutteringsbureau?

Den typiske markedspris for en end-to-end rekrutteringsproces er mellem 15 og 25 % af en årlig bruttoløn. 

Når du bruger Deecido vil du på få minutter kunne lave et miniudbud, som vil konkurrenceudsætte din opgave, hvor de bedst matchende rekrutteringspartnere tilbyder dig en fair og konkurrencedygtig fast pris og længere garanti på ansættelsen.

Hvem er de bedste headhuntere/rekruteringspartnere?

Der er mange gode rekrutteringspartnere på markedet, men hvis du leder efter den bedste, skal du være mere specifik og fortælle os, hvilket type job du ønsker at besætte. f.eks. i hvilken branche og i hvilket geografisk område mv.

Den bedste rekrutteringspartner indenfor IT, er typisk ikke den samme som den bedste headhunter indenfor Salg.

Hvis du ønsker at finde den bedste individuelle rekrutteringspartner på markedet, som kan fremvise gode ratings fra lignende opgaver med relevante kunder inden for din branche.

 Deecido her for at hjælpe dig, med at opnå det.

Hvad er vigtigst, når du vælger et rekrutteringsbureau?

Baseret på en undersøgelse fra februar 2024, er den vigtigste faktor for en vellykket rekrutteringsproces, at rekrutteringspartneren har adgang til de bedste kandidater.

61 % af de HR-ansvarlige der var en del af undersøgelsen, svarede, at dette var den vigtigste faktor. 

21 % svarede også, at god kommunikation og evnen til at holde dig opdateret under processen var næstmest relevant. 

12 % svarede, at en dedikeret konsulent og en hurtig rekrutteringsproces ville være den tredje vigtigste faktor.

Hvordan måler jeg kandidattilfredshed, når jeg bruger et rekrutteringsbureau?

Der er mange produkter tilgængelige til at måle kandidatoplevelse, når kandidaterne søger direkte til ansættelsesfirmaet. 

Der er dog ofte en “sort boks”, når det kommer til kandidater, der håndteres af eksterne rekrutteringsbureauer. 

Du kan nemt finde historier på Linked-in fra kandidater, som har haft frygtelige oplevelser og det generel viden, at mange kandidater ikke får den opmærksomhed, de fortjener.

Alle job der er opslået på Deecido, har en kandidatundersøgelse aktiveret, så kandidaterne bliver spurgt om, hvordan deres oplevelse var med rekrutteringspartneren, men også hvordan den ansættende virksomhed klarede sig under samtalerne.

Kan jeg booke min foretrukne rekrutteringspartner direkte hos Deecido?

Ja, du er ikke tvunget til at udsætte din opgave for markedskonkurrence i et miniudbud, hvis du allerede ved, hvilken rekrutteringspartner du ønsker at samarbejde med.

Fordelene ved at booke din rekrutteringspartner direkte gennem Deecido er, at du modtager en struktureret rekrutteringsproces med ugentlige statusopdateringer knyttet til opgaven på Deecido. 

Ydermere vil du modtage en omfattende kvalitetsrapport med data fra 360° analyser, når opgaven er afsluttet.

Rapporten har værdifuld feedback om din virksomheds brand, lønbenchmarks, tid-til-ansættelse, kandidatoplevelser og meget mere. Husk det er gratis at slå dit job op på Deecido og booke din foretrukne rekrutteringspartner.

Hvorfor er der så mange forskellige vilkår, når man arbejder med rekrutteringsbureauer?

Der er lige så mange variationer af vilkår (T&C’s), som der er rekrutteringsbureauer på markedet, og det gør det vanskeligt for virksomheder at forstå og sammenligne tilbud direkte mod hinanden.

Ved brug af Deecido er der standardiserede vilkår, som alle vores rekrutteringspartnere skal acceptere, for at kunne afgive tilbud på en opgave. 

Det betyder at du sparer tid, når du ikke behøver at læse flere forskellige sæt vilkår, fra alle de forskellige rekrutteringspartnere.

Virksomheder med adgang til vores Premium-funktioner kan oprette deres egne brugerdefinerede vilkår og vælge disse, når de indsender en opgave. Hvis brugerdefinerede vilkår ikke anvendes, er Deecido standard Terms & Conditions benyttet.