Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Hvad koster det at modtage tilbud?

Der er ingen omkostninger forbundet med at indsende en opgave og modtage 3 tilbud. Hvis du derimod har brug for adgang til Premium-funktioner som f.eks. administration af dine rammeaftaler, brugerdefinerede spørgeskemaer, brugerdefinerede vilkår og adgang til vores avanceret statistik, vil der være et mindre gebyr forbundet med accepterede tilbud. Kontakt os for at få flere oplysninger.

Er jeg tvunget til at acceptere et tilbud?

Du er ikke forpligtet til at acceptere nogen af de 3 tilbud du modtager, efter at du har indsendt din opgave.

Hvad sker der, når jeg accepterer et tilbud?

Det tager mindre end 5 minutter at indsende en opgave og kræver kun oplysninger, som du formentlig allerede har til rådighed, f.eks. jobbeskrivelse, budget, løn, arbejdspladsens placering osv.

Hvor mange tilbud modtager jeg?

Du modtager 3 relevante tilbud fra de bedst kvalificerede rekrutteringspartnere, som du nemt kan sammenligne i vores sammenligningsoversigt.

Hvor hurtigt modtager jeg mine tilbud?

Du vil modtage 3 tilbud, efter 3 arbejdsdage.

Kan jeg vælge kun at modtage tilbud fra vores foretrukne rekrutteringspartnere?

Virksomheder med adgang til vores Premium-funktioner kan gøre dette ved at vælge en tilpasset rammeaftale til deres opgaver, som kun omfatter deres foretrukne partnere efter eget valg. Det betyder, at kun de mest relevante rekrutteringspartnere, som i øjeblikket er ansat hos de foretrukne partnere, vil blive eksponeret for nye opgaver.

Kan vi bruge vores egne forretningsbetingelser?

Virksomheder med adgang til vores Premium-funktioner kan gøre dette ved at oprette deres egne brugerdefinerede forretningsbetingelser og vælge disse, når de sender en opgave. Hvis der ikke anvendes brugerdefinerede forretningsbetingelser, anvendes Deecidos Vilkår og betingelser.

Er "no-cure-no-pay" en mulighed over for rekrutteringspartnere?

Denne arbejdsmetode understøttes ikke af Deecido, da vi mener, at det vil have en negativ indflydelse på kvaliteten af leverancen.

Kan du forklare jeres algoritme og metode til at finde de bedste individuelle rekrutteringspartnere?

Rekrutteringspartnerne matches med opgaverne ved at analysere data indsamlet af Deecido, for at sikre en fuldstændig uvildig og kvalificeret udvælgelse.

Disse data omfatter feedback fra andre virksomheder og kandidater, kombineret med ratings fra tidligere gennemførte opgaver, der matcher organisationsniveauet, jobbranchen og kategorien.

Desuden ser vi på rekrutteringspartnerens sprogfærdigheder, det land og region de arbejder fra, samt deres tilbudte pris og garanti.

ER DER NOGEN NØDVENDIGE INTEGRATIONER TIL VORES HR-SYSTEMER?

Der er ingen nødvendige integrationer med HR-systemer og vores platform er let tilgængelig som en cloud-tjeneste på http://app.deecido.com

Hvordan indsamler I data?

Deecido indsamler ikke-følsomme og ikke-personlige data ved at sende spørgeskemaer pr. e-mail til virksomheder og kandidater, når en rekrutteringsopgave er markeret som afsluttet.

Er løsningen GDPR-compliant?

Deecido indsamler eller behandler ingen personlige oplysninger om kandidater eller om rekrutteringsprocessen.

Når en opgave er markeret som afsluttet, har ansættende ledere mulighed for at sende anonyme spørgeskemaer til kandidater efter eget valg, ved at indtaste deres e-mailadresse.

E-mailadresser slettes automatisk efter 30 dage.