Procurement

LEVERANDØRSTYRING AF REKRUTTERINGSBUREAUER

Procurement – Deecido leverer Procurement i topklasse

Konkurrenceudsæt nye eller foretrukne rekrutteringspartnere og få den rigtige leverandør, med den bedste pris, kvalitet og ratings fra andre virksomheder.

LÆS MERE

Workflow for et minibud

Procurement – Deecido leverer Procurement i topklasse

Registrer dine nuværende rammeaftaler og ønskede forretningsvilkår på få minutter, og modtag de mest konkurrencedygtige tilbud ved at sende opgaver ud i et miniudbud til dine foretrukne partnere. Når den ansættende leder accepterer leverandørens tilbud, udarbejder Deecido en juridisk bindende PDF kontrakt, der er godkendt af begge parter. Vores algoritme viser en liste over de bedste tilbud, baseret på kvalitet, garanti og pris. Den endelige beslutning træffes af den ansættende leder.

Sammenlign leverandørernes kvalitet

Udnyt Deecido til at sætte målsætninger til dine foretrukne rekrutteringspartnere og mål deres kvalitet i leverancen. Mål på udgifter til rekrutteringspartnere og hold det op imod deres resultater. Sammenlign rekrutteringsbureauer på baggrund af de individuelle rekrutteringspartneres akkumulerede resultater, og brug Deecido til at identificere de mest relevante partnere til de enkelte jobkategorier og opgaver

Webdesign Procurement – Deecido leverer Procurement i topklasse


Se hvordan Deecido kan hjælpe virksomheden

Deecido leverer data om leverancekvalitet, NPS scores og ratings af både individuelle rekrutteringspartnere samt rekrutteringsbureauer. Dette for at sikre den rigtige pris og vigtigst af alt, den rigtige rekrutteringspartner til de enkelte opgaver.

Webdesign
Procurement – Deecido leverer Procurement i topklasse

FOR PROCUREMENT

Vores workflow

Når du sender en opgave, får du de mest konkurrencedygtige tilbud inden for 3 arbejdsdage.

Dette er med henblik på at sikre en god brugeroplevelse for alle parter der benytter platformen. Vores databaserede udvælgelse, indhold og rapporter er designet til at understøtte indkøbs- og rekrutteringssprocesser

Administrer dine foretrukne partnere

Administrer virksomhedens foretrukne rekrutteringspartnere og rammeaftaler i Deecido.

Vær compliant ved kun at eksponere rekrutteringsopgaver til de bedst matchende rekrutteringspartnere, som er ansat hos dine foretrukne partnere.

Konkurrenceudsæt dine foretrukne rekrutteringspartnere, og træf din beslutning blandt de mest konkurrencedygtige tilbud

Compliance

Deecido sikrer, at virksomheden altid benytter de foretrukne partnere til alle rekrutteringsopgaver. Ved at sende opgaverne gennem Deecido får leverandøren altid ratings og feedback som forbedrer beslutningsdataen til kommende opgaver.

Procurement – Deecido leverer Procurement i topklasse

værdifulde nøgletal

Brug Deecido til at analysere på omkostninger og forbrug hos rekrutteringspartnerne.

Se vigtige data og nøgletal fra rekrutteringsprocesserne som f.eks. NPS-scores, feedback fra kandidater, tid-til-ansættelse og diversitet

Book a demo

Let us tell you what Deecido it's all about and how you and your company can benefit, if you sign up.

Book en demo

Lad os fortælle dig, hvad Deecido handler om, og hvordan du og din virksomhed kan drage fordel af at benytte vores services.