HR & Talent Acquisition

få de rigtige rekrutteringspartnere til hver opgave og forøg kvaliteten af dine ansættelser
Sæt rekrutteringsopgaver i miniudbud hos nye og eksisterende rekrutteringspartnere og træf databaserede beslutninger, baseret på pris, kvalitet og ratings fra andre virksomheder.

Talent Acquisition og HR

LÆS MERE

Databaseret udvælgelse

Modtag tilbud fra de bedst egnede individuelle rekrutteringspartnere til opgaver, baseret på deres erfaring og kompetencer samt ratings fra andre virksomheder. Deecido´s databaserede udvælgelsesmetode leverer de 3 mest kvalificerede tilbud på 3 arbejdsdage.

HR & Talent Acquisition

Design af HD

Talent Acquisition og HR

Talent Acquisition & HR
Find den bedste rekrutteringspartner

Sammenlign tilbud

Sammenlign dine tilbud på andre relevante parametre, som f.eks. kunde- og kandidattilfredshed, samt specifik erfaring indenfor samme industri og jobkategori. Deecido shortlister de bedste tilbud fra kvalificerede rekrutteringspartnere, men den endelige beslutning træffes af virksomheden.

HR & Talent Acquisition

Se vores explainer video

Få mere at vide om, hvordan Deecido tilføjer værdi til din virksomhed.

Transparens øger kvaliteten

Det er afgørende for alle rekrutteringspartnere på Deecido platformen, at levere en høj kvalitet på deres opgaver. Når en opgave afsluttes, bliver leverancen bedømt af virksomheder og kandidater. Dette danner grundlag for rekrutteringspartnernes fremtidige forudsætninger for at vinde opgaver og styrke deres personlige brand på platformen. Alle indsamlede data bruges til udvælge de mest relevante rekrutteringspartnere når opgaver sættes i miniudbud.

HR & Talent Acquisition

værdifulde nøgletal

Brug Deecido til at analysere vigtige HR-data og feedback om ansættelsesprocesserne, som f.eks. kunde- og kandidat tilfredshed, jobattraktivitet og diversitet.

Rekrutteringspartnere kan sammenligne deres leverancekvalitet mod de andre leverandører, indenfor samme områder. Dette giver dem mulighed for at monitorere leverencekvaliteten i realtid.

Administrer dine foretrukne partnere

Opret dine rammeaftaler i Deecido og få mulighed for at styre, hvem der må byde på rekrutteringsopgaver i forskellige kategorier.

Sammenlign nøgletal fra leverancerne og opstil kvalitetsmålsætninger for samarbejdspartnere

Deecido hjælper med at onboarde foretrukne rekrutteringspartnere, hvis de ikke allerede er tilgængelige på platformen. Dette er uden omkosninger for virksomheden.

FOR PROCUREMENT

Workflow

Deecido´s workflow og processer er co-designet med mere end 30 større virksomheder i Norden.

Dette er med henblik på at sikre en god brugeroplevelse for alle parter der benytter platformen. Deecido´s databaserede udvælgelsesmetode, indhold og rapporter, er designet til at understøtte Talent Acquisition og indkøbsprocesser i større virksomheder. 

Book a demo

Let us tell you what Deecido it's all about and how you and your company can benefit, if you sign up.

Book en demo

Lad os fortælle dig, hvad Deecido handler om, og hvordan du og din virksomhed kan drage fordel af at benytte vores services.