Om Deecido

Vi skaber værdi til virksomheder og rekrutteringspartnere

Vi har udviklet Deecido med input fra mere end 30 HR- og rekrutteringschefer i Norden.
Vi er overbeviste om at Deecido platformen er fremtidens måde at lave forretning på i rekrutteringsbranchen.

For virksomheder

Deecido skaber værdi- Get-3-offer
Deecido ønsker at hjælpe virksomheder med at finde de rigtige rekrutteringspartnere baseret på erfaring, tidligere resultater, pris og garanti. Forhåbentlig muliggør dette at virksomheden ansætter bedre kandidater hurtigere! Deecido er både udviklet til store virksomheder med foretrukne rekrutteringspartnere og mindre virksomheder, der blot ønsker 3 gode tilbud. Vi leverer kvalitative nøgletal fra rekrutteringsprocessen og måler kandidaternes oplevelse med rekrutteringspartneren. Det handler om at ansætte de rigtige mennesker, og det er en god start at få den rigtige rekrutteringspartner!

Deecido skaber værdi

Rekrutteringspartnere

Rekrutterings-partnere

Deecido skaber værdi - Find-recruiter

Vores mål er at hjælpe rekrutteringspartnere med at få endnu større succes ved at give dem en platform til, helt transparent, at vise deres gode referencer og lade deres resultater tale for sig selv.

Deecido er udviklet til både den enkelte rekrutteringspartner og til rekrutteringsbureauet med ét formål – at levere bedre resultater og fremme kvaliteten.

Vi ønsker at hjælpe rekrutteringspartnere med at vinde de rigtige opgaver og fokusere på at levere resultater i verdensklasse. Dette vil give en høj kundetilfredshed og gode ratings, hvilket igen vil skabe endnu flere Deecido leads.

Vores formål

Deecidos mål er at ændre den måde,
rekrutteringsbranchen fungerer i dag.

Deecido skaber værdi

Founder

Deecidos grundlægger og CEO, Thomas Hollen, har været en del af rekrutteringsbranchen i næsten 20 år, og det er hans lange erfaring sammen med feedback fra mere end 30 HR-chefer og CEO’er fra rekrutteringsbranchen, der har været med til at forme Deecido.

“Jeg har haft ondt i maven i mange år” Thomas siger, at det er meget frustrerende at være en del af en branche, der er fyldt med både fantastiske og mindre dygtige rekrutteringspartnere og der er ingen måde at skille sig ud fra konkurrenterne. “Når jeg ringede til en potentiel kunde, var jeg ofte den tiende rekrutteringskonsulent, der ringede samme dag, og alle de andre sagde nøjagtig det samme som mig”. 

Med Deecido tror jeg, at de gode rekrutteringsfolk vil få mulighed for at skille sig ud og blive belønnet med relevante leads og opgaver, de vil kunne tage en højere pris og have et stort smil på læben. 

Samtidig vil den ansættende chef kunne træffe beslutning om hvilke rekrutteringspartnere de ønsker at arbejde med på specifikke opgaver baseret på transparens og data. 

Ved at vælge den rigtige rekrutteringspartner i en branche med mange tusinde muligheder blandt leverandører, hjælper Deecido virksomheder med at få bedre ansættelser hurtigere. 

Rekrutteringsplatform med førsteklasses funktioner - Find den bedste rekrutteringspartner

Kontakt os

Vi er her for dig

klik