HR-TECH,
TRANSPARENS
OG TALENT

HVORDAN VIL TECH OG DIGITALISERING ÆNDRE FREMTIDEN FOR HR OG TA

Velkommen til et spændende HR- og TA event d. 10. maj kl. 15.30 hos KolleKolle i Værløse

Vi ser vi frem til at give dig 3 spændende foredrag, som giver inspiration til, hvordan fremtiden kan se ud indenfor TA og HR. Der er mulighed for at netværke med andre ledere og specialister indenfor området, og så byder vi på en let aftensmad for at holde blodsukkeret oppe.

Tilmeld dig længst nede på denne side

LÆS MERE

KOM OG OPLEV

Christina Gadeberg

Vores ledelsesteam - Advisory Board

Chief People Officer og Head of Group People hos Nordea

Nicklas pyrdol

International keynote speaker, forfatter og HR Influencer

Thomas Hollen

Founder og CEO hos Deecido, en dansk HR/TA Tech platform på en mission

Program

15.30 Velkomst

15.45 Christina Gadeberg: Fra operationel til strategisk rekruttering i Nordea

Hvordan Nordea koncernen er i gang med at gå fra operationel til strategisk rekruttering, og hvordan employer branding som et taktisk element skal supportere den agenda.

Hør Christina fortælle om en spændende case, som har påvirket hele Nordeas måde at tænke tiltrækning og rekruttering på.

16.30 Pause og networking

17.00 Thomas Hollen: Databaserede beslutninger øger kvaliteten i rekruttering

“Har du også oplevet udfordringen med at vælge den rigtige rekrutteringspartner, når en forretningskritisk stilling skal besættes med kort varsel?

Forestil dig en hverdag, hvor du kan træffe beslutninger på baggrund af transparent data fra rekrutteringsbranchen, når du skal finde den bedst egnede partner til din opgave.

Thomas Hollen fra den danske start-up Deecido, vil give et indblik i hvordan ny digitalisering af samarbejdet mellem virksomheder og rekrutteringsbranchen leder til forbedret kvalitet i samarbejdet og i sidste ende ansættelse af bedre kandidater til forretningen.

Deecido er på en mission om at forandre samspillet mellem virksomheder og rekrutteringsbureauer globalt; en branche som Thomas selv har været en del af i mere end 20 år.”

17.45 Pause og let spisning

18.15 Nicklas Pyrdol: Tech som HR’s nye assistent

“Med ChatGPTs indtog på verdensscenen blev det pludseligt tydeligt, at livet med AI ikke er så langt ude i fremtiden. Men skal vi som HR være bange for, at vi bliver overflødiggjort af AI? Nej. For omfavner vi teknologi og lærer at anvende alle de både nuværende og fremtidige platforme og tools, der findes, vil vi blot få større mulighed for at skabe tiltrækning, engagement, udvikling og sammenhængskraft.

Nicklas Pyrdol, international foredragsholder samt forhenværende HR-ansvarlig i e-Boks og Partner i Innoflow, vil gennemgå nogle af de nuværende teknologiske værktøjer og platforme, som allerede er tilgængelige idag, og hvordan de understøtter en evidensbaseret tilgang til HR.”

19.00 Tak for i dag

TILMELDING

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Dato: 10. maj 2023
Tidspunkt: 15.30-19.00
Sted: KolleKolle Konferencehotel, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse

Målgruppe for eventet: HR & TA ansvarlige

Der er en begrænsning på 40 deltagere, og det er “først til mølle” princippet der gælder.

Tilmeld dig i formularen, hvis du ønsker at deltage.

No-show fee ved udeblivelse er 500 kr.

Vi forbeholder os retten til at frasortere deltagere, som ikke er indenfor målgruppen, da vi ønsker en så relevant dialog som muligt.

Vi ser frem til at se dig.

TAK FOR DIN TILMELDING

Du er nu registreret som deltager til vores event.

Link til webinar vil blive fremsendt dagen før eventen.